Vad gör en samtalsterapeut?

Som samtalsterapeut arbetar jag med olika sorters terapi med fokus på personlig utveckling.

Med en bakgrund som managementkonsult och av att bland annat ha jobbat med ledarskapsutveckling så varvar jag även klassisk ledarskapsutveckling för att hjälpa dig stärka ditt självledarskap genom tydligare gränser.

Under samtalen hjälper jag dig att öka din självkännedom, dvs skapa klarhet kring dina tankar, känslor, behov och mönster, för att leda dig själv utifrån din inre kompass och ära din kropps signaler.

Förutom att öka medvetenheten stöttar jag dig genom verktyg och insikter om hur du kan hantera dessa situationer istället. Tillsammans lägger vi grunden för nya vanor och beteendemönster och du får med dig konkreta verktyg för att enklare fånga upp dig själv i vardagen.

Jag hjälper dig som:

  • Har fastnat och vill hitta tillbaka till dig själv

  • Upplever det svårt med att sätta gränser men inte vet hur du ska komma vidare

  • Har relationer som skaver och som börjar ta alltmer tid och energi ifrån dig

  • Upplever det svårt att skapa långsiktig förändring på egen hand och vill ha någon som stöttar dig längs vägen

  • Längtar efter inre klarhet och att få ta mer plats i ditt liv

  • Är redo att investera i det viktigaste du har - dig själv - för att sätta dig i förarsätet i ditt liv


För att komma vidare är det viktigt att du vågar vara öppen och ärlig, och därför är det viktigt för mig att skapa ett tryggt space där du kan vara just det.

Samtalen hålls digitalt och efter varje samtal får du en sammanfattning samt unika övningar att jobba med mellan samtalen. Du får även tillgång till en kursportal med övningar som du kan jobba med i din egen takt.

Dina gränser är unika för dig och tydliggör vem du är och vad du vill. Det kan kännas väldigt obekvämt för den som inte är van men det är så viktigt för att du i förlängningen ska skapa hälsosamma relationer och ett meningsfullt liv.

Du förtjänar att känna dig trygg och respekterad i ditt liv. 


Allt gott, 

Emma