Compassionate Inner Clarity

För kvinnan som är trött på att leta efter svaren hos alla andra och redo att landa i en långsiktigt hållbar relation till sig själv

Ditt framtida jag kommer att tacka dig för att du tog viktiga steg idag, utmanade rädslan, investerade i dig själv och slutade sätta dig själv sist på priolistan.

  • 6st 60min digitala samtal
  • Sammanfattningar efter varje session för att hjälpa dig skapa inre klarhet
  • Övningar anpassade efter dina unika behov 
  • Verktyg för att mer objektivt se på dina mönster, få fatt i dina behov och enklare sätta gränser
  • Tillgång till kursportal med övningar att göra i din egen takt

I våra samtal jobbar vi med att fördjupa oss i vem du är och vill vara. Du får en ökad förståelse för dig själv men också verktyg och insikter som gör det lättare att skifta höga krav och självkritik till en mjukare, mer nyfiken inställning. Du kommer få en större förståelse för mönster kring people-pleasing och hur du enklare kan få fatt i dina behov och sätta gränser för att ta hand även om DITT välmående.

Din investering 
9 450SEK idag 
3 540SEK/mån i 3 mån
2 300SEK/mån i 5 mån

Förändring börjar med att du vågar bryta
mönstret av att klara allting själv

Sensitive High-Performance Method

Att ha ett tryggt space där du kan öppna upp är viktigt för dig men du vill heller inte bara sitta och prata utmaningar och problem.

Du vill hitta lösningar och komma vidare. Jag blandar olika terapiformer med coaching och är mån om att skapa trygghet, värme och öppenhet OCH mål, driv och väg framåt för dig.

Du har kommit till en punkt där du bestämt dig för att det är dags för förändring och du är redo att investera i den viktigaste relationen du har - relationen till dig själv. 

Att skapa inre klarhet hjälper dig att landa i vad du vill och inte vill.   

  • Det i sin tur lägger grunden för att sätta gränser och stå upp för dina behov.
  • Du slipper lägga så mycket tid och energi på att fundera över andras beteende.
  • Du behöver inte känna dig så stressad, frustrerad eller vilsen för du känner dig själv på djupet samtidigt som du har verktygen för att prioritera DIG i ditt eget liv.